עוגת ריבס תות הקיצי של ניקי
עוגת ריבס תות הקיץ של ניקי יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 303 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-25 דקות. . גשו לסופר וקנו קיצור ירקות, גרידת תפוז, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו ריבס-פודינג קיץ תות, ריבס-פודינג קיץ תות, ו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 2 1/2 כוסות קמח ומלח יחד בקערה גדולה. עם חותך מאפה, קוצצים את הירק קיצור וחמאה ללא מלח לתוך הקמח עד התערובת דומה פירורים גסים עם כמה חתיכות בגודל אפונה של שומן; מערבבים במי קרח, 1 כף בכל פעם, רק עד התערובת מחזיקה יחד כאשר סחוט. מחלקים את הבצק לחצי, ויוצרים כל חצי לכדור; עוטפים את הכדורים בניילון נצמד, ומקררים לפחות 1 שעה או עד לילה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרדדים כדור בצק על משטח מקומח לתוך מעגל 11 אינץ'; להתאים את הקרום לתוך צלחת פאי 9 אינץ'. מקררים תוך כדי מילוי.
מערבבים תותים, ריבס, 1 1/4 כוס סוכר, טפיוקה, 2 כפות קמח, תמצית וניל, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים וקינמון יחד בקערה.
יוצקים את המילוי לתוך צלחת העוגה מצופה קרום.
מפזרים 2 כפות של חתיכות חמאה על המילוי.
מגלגלים את הכדור הבצק השני לתוך מעגל 10 אינץ ' על משטח מקומח, ומניחים בעדינות את הקרום העליון על המילוי. Crimp הקצוות יחד עם מזלג לאטום.
מברשת את העוגה עם ביצה מוכה לבן, לחתוך כמה חריצים לתוך הקרום העליון עם סכין חדה..
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא חום זהוב והמילוי מבעבע, 55 דקות עד 1 שעה. מכסים את הקצוות עוגה עם רצועות של רדיד אלומיניום אם הם מתחילים חום מהר מדי. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.