עבור העוגה, מחממים תנור ל 350 מעלות; גריז קמח קל 10 כוס מחבת.קוצצים את התאריכים במעבד מזון על ידי פועם מספר פעמים; מניחים בקערה קטנה ומכסים במים חמים; מאפשרים לעמוד בזמן הכנת העוגה שנותרה ingredients.In קערת מיקסר בינונית, לשלב את הקמח, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, שיני קרקע וקינמון; סט aside.In קערת מיקסר גדולה, להכות את החמאה וסוכר מגורען עד אור ורך; הכה בסוכר חום, טחינה ותוך המשך להכות, להוסיף ביצים 1 בכל פעם.בהדרגה לנצח בתערובת קמח, לסירוגין עם יוגורט; לנצח במשך 2 דקות במהירות בינונית.מערבבים ב 1/4 כוס מיץ תפוזים 1 כף zest, לנקז את התאריכים ומערבבים לתוך הבלילה עד מופץ באופן שווה; להוסיף אגוזים קצוצים ומערבבים להפיץ.להפוך למחבת מוכנה ואופים במשך 40 עד 45 דקות או עד בודק יוצא נקי כאשר מוכנס מחוץ למרכז; מגניב 10 דקות לצאת מחבת על צלחת; לאפשר מגניב מדי לחלוטין לפני זיגוג.עבור זיגוג, בסיר קטן, להוסיף את החמאה, שוקולד, קרם ומיץ תפוזים; לבשל על חום נמוך, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה; להסיר מן החום.מערבבים וניל בהדרגה להוסיף ממתקים סוכר; להכות עד חלקה מעובה.מערבבים בגוון כתום ויוצקים באופן שווה על העוגה, ומאפשרים לזיגוג לדרוס את הצדדים, לגרד עודף כי מטפטף לתוך הקצוות במרכז ועגול, לשפוך על העוגה.