עוגת שוקולד
עוגת שוקולד עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. מתאים ל-50 מנות. גשו לסופר וקנו קמח שקדים, אבקת קקאו, קמח עוגה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו וידוי # 139: אני תקוע הילוך חג... שוקולד מריר פלורנטין שקדים, חייב להיות ציוד לתינוק, ו Tam עמק אופניים מועדון שרשרת הילוכים לשפשף (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מחבת טארט גמישה: כל חנות אספקת אפייה
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את השמנת בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד הקצוץ ולהשתמש מקצף לערבב. הקרם החם ימיס את השוקולד. המשיכו להקציף עד שהגנאש יהיה חלק. להפריש ולאפשר להם להתקרר.
מניחים את החמאה, מלח, סוכר, ביצה וקמח שקדים בקערת ערבוב בגודל בינוני. קמח השקדים יוסיף טעם לבצק. השתמש במערבל חשמלי להגדיר על מהירות בינונית כדי לנצח את התערובת רק עד בשילוב.
מוסיפים את קמח העוגה ואת אבקת הקקאו ומערבבים רק עד שהבצק חלק ומחזיק יחד, כ -30 שניות.
הסר את הבצק מהקערה וטפוח לדיסק. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולמקם במקרר לפחות 1 שעה לפני השימוש.
כאשר אתה מוכן להשתמש בבצק, להסיר אותו מהמקרר ולתת לו 4 או 5 נקישות מהירות עם מערוך. זה מרכך את החמאה הקרה.
מגלגלים את הבצק לגודל הרצוי על משטח עבודה מקומח קלות.
השתמש חותך 2 אינץ ' רגיל לחתוך את קליפות טארט מהבצק. השתמש חותך מחורץ 11/2 אינץ לחתוך את" הילוכים " עבור החלק העליון של כל טארט.
מניחים כל קונכיית טארט במחבת מיני גמישה ולהשתמש במזלג כדי לעגן את הבצק.
מניחים את חתיכות הציוד על נייר קלף מרופד אפייה.
אופים כל מחבת בצק במשך 10 דקות.
מניחים את ganache בשקית צנרת (ללא קצה). גנאש צריך להיות מעט רך יותר עקביות של משחת שיניים. Ganache צינור לתוך כל טארט. הגדר חתיכת בצורת הילוך על קצה ועוגות מוכנים לשרת.