עוגת שוקולד Bundt מושלמת
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת שוקולד שוקולד שוקולד שוקולד מושלמת עם ציפוי שוקולד שוקולד מושלם, עוגת שוקולד מושלמת של הרשי, ו עוגת שוקולד מושלמת של הרשי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. תרסיס מחבת עם תרסיס אפייה הוסיף קמח.
מערבבים יחד קמח, סוכר, קקאו, סודה, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים שמן, חלב, ביצים ווניל. מקציפים שתי דקות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית. מערבבים במים עד מעורבב. החובט יהיה דק.
יוצקים את הבלילה במחבת Bundt ואופים במשך 45-50 דקות או עד שיפוד או לבחור מוכנס יוצא נקי.
תן את העוגה לשבת במחבת במשך כ 10 דקות, ואז בזהירות להפוך אותו מן Bundt.To הפוך את הזיגוג, לנפות את הסוכר ולהגדיר אותו ליד התנור. תשמרי גם את אבקת הקקאו בהישג יד. אני בדרך כלל לא מערבבת את השניים מראש, כי אני יודעת שאשתמש בכל אבקת הקקאו, אבל אני לא תמיד משתמשת בכל טיפת סוכר.
מערבבים את החמאה, מרשמלו וחלב בסיר גדול (3 ליטר).
חום על בינוני עד בינוני נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד נמס וחלק.
הסר מהחום ומערבבים בקקאו.
מוסיפים כמחצית אבקת הסוכר ומערבבים היטב, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה יותר עד שאתה מקבל רק את העקביות שאתה רוצה. אני בדרך כלל משתמש בכל זה.
מוסיפים וניל ומערבבים עד חלקה.
יוצקים את העוגה, נותנים לה ליפול מהצדדים לתוך המרכז.