קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שוקולד Kahlua®

עוגת שוקולד Kahlua®
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. . זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. אם יש לך ציפוי מוקצף, מים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה, עוגת גבינה Kahlua עם רוטב Kahlua שוקולד (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), ו פודינג לחם קלואה עם רוטב קלואה שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים את הבראוני, מים, שמן צמחי וביצים יחד בקערת ערבוב עד חלקה, ושופכים את הבלילה לתבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
תערובת בראוניתערובת בראוני
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס לאמצע הבראוניז מציג פירורים לחים, 25 עד 30 דקות. תניח את הבראוניז בצד, ותתקרר לגמרי. השתמש במקלות אכילה או בקצה כף עץ כדי לנקב חורים בכל רחבי הבראוניז, בערך 1/2 אינץ ' זה מזה; לטפטף את ליקר הקפה על כל הבראוניז.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
תן בראוניז לעמוד 5 דקות כדי לספוג את הליקר.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
5
בקערה, לטאטא את תערובת פודינג שוקולד עם חלב קר עד מעובה, על 2 דקות; לאפשר לעמוד 5 דקות יותר להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
3 אונקיות BAKER'S חצי מתוק שוקולד3 אונקיות BAKER'S חצי מתוק שוקולד
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
כדי להרכיב קינוח, לחתוך את הבראוניז לקוביות קטנות.
7
שכבה 1/3 של הבראוניז לתוך החלק התחתון של קערה זוגית, העליון עם שכבה של פודינג, ואז שכבה של ציפוי מוקצף. חזור פעמיים נוספות, מסתיים עם ציפוי מוקצף. להירגע לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o