קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שוקולד Kahlua®

עוגת שוקולד Kahlua®
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. . זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. אם יש לך ציפוי מוקצף, מים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה, עוגת גבינה Kahlua עם רוטב Kahlua שוקולד (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), ו פודינג לחם קלואה עם רוטב קלואה שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את הבראוני, מים, שמן צמחי וביצים יחד בקערת ערבוב עד חלקה, ושופכים את הבלילה לתבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
תערובת בראוניתערובת בראוני
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס לאמצע הבראוניז מציג פירורים לחים, 25 עד 30 דקות. תניח את הבראוניז בצד, ותתקרר לגמרי. השתמש במקלות אכילה או בקצה כף עץ כדי לנקב חורים בכל רחבי הבראוניז, בערך 1/2 אינץ ' זה מזה; לטפטף את ליקר הקפה על כל הבראוניז.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
תן בראוניז לעמוד 5 דקות כדי לספוג את הליקר.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
5
בקערה, לטאטא את תערובת פודינג שוקולד עם חלב קר עד מעובה, על 2 דקות; לאפשר לעמוד 5 דקות יותר להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
3 אונקיות BAKER'S חצי מתוק שוקולד3 אונקיות BAKER'S חצי מתוק שוקולד
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
כדי להרכיב קינוח, לחתוך את הבראוניז לקוביות קטנות.
7
שכבה 1/3 של הבראוניז לתוך החלק התחתון של קערה זוגית, העליון עם שכבה של פודינג, ואז שכבה של ציפוי מוקצף. חזור פעמיים נוספות, מסתיים עם ציפוי מוקצף. להירגע לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה