קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שוקולד Kahlua®

עוגת שוקולד Kahlua®
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. . זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. אם יש לך ציפוי מוקצף, מים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה, עוגת גבינה Kahlua עם רוטב Kahlua שוקולד (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), ו פודינג לחם קלואה עם רוטב קלואה שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את הבראוני, מים, שמן צמחי וביצים יחד בקערת ערבוב עד חלקה, ושופכים את הבלילה לתבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
תערובת בראוניתערובת בראוני
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס לאמצע הבראוניז מציג פירורים לחים, 25 עד 30 דקות. תניח את הבראוניז בצד, ותתקרר לגמרי. השתמש במקלות אכילה או בקצה כף עץ כדי לנקב חורים בכל רחבי הבראוניז, בערך 1/2 אינץ ' זה מזה; לטפטף את ליקר הקפה על כל הבראוניז.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
תן בראוניז לעמוד 5 דקות כדי לספוג את הליקר.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
5
בקערה, לטאטא את תערובת פודינג שוקולד עם חלב קר עד מעובה, על 2 דקות; לאפשר לעמוד 5 דקות יותר להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
3 אונקיות BAKER'S חצי מתוק שוקולד3 אונקיות BAKER'S חצי מתוק שוקולד
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כדי להרכיב קינוח, לחתוך את הבראוניז לקוביות קטנות.
7
שכבה 1/3 של הבראוניז לתוך החלק התחתון של קערה זוגית, העליון עם שכבה של פודינג, ואז שכבה של ציפוי מוקצף. חזור פעמיים נוספות, מסתיים עם ציפוי מוקצף. להירגע לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך