קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שוקולד Kahlua®

עוגת שוקולד Kahlua®
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. . זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. אם יש לך ציפוי מוקצף, מים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה, עוגת גבינה Kahlua עם רוטב Kahlua שוקולד (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), ו פודינג לחם קלואה עם רוטב קלואה שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מערבבים את הבראוני, מים, שמן צמחי וביצים יחד בקערת ערבוב עד חלקה, ושופכים את הבלילה לתבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
תערובת בראוניתערובת בראוני
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס לאמצע הבראוניז מציג פירורים לחים, 25 עד 30 דקות. תניח את הבראוניז בצד, ותתקרר לגמרי. השתמש במקלות אכילה או בקצה כף עץ כדי לנקב חורים בכל רחבי הבראוניז, בערך 1/2 אינץ ' זה מזה; לטפטף את ליקר הקפה על כל הבראוניז.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מקלות אכילהמקלות אכילה
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
תן בראוניז לעמוד 5 דקות כדי לספוג את הליקר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
5
בקערה, לטאטא את תערובת פודינג שוקולד עם חלב קר עד מעובה, על 2 דקות; לאפשר לעמוד 5 דקות יותר להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
3 אונקיות BAKER'S חצי מתוק שוקולד3 אונקיות BAKER'S חצי מתוק שוקולד
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
כדי להרכיב קינוח, לחתוך את הבראוניז לקוביות קטנות.
7
שכבה 1/3 של הבראוניז לתוך החלק התחתון של קערה זוגית, העליון עם שכבה של פודינג, ואז שכבה של ציפוי מוקצף. חזור פעמיים נוספות, מסתיים עם ציפוי מוקצף. להירגע לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)