עוגת שוקולד Kahlua®
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. . זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. אם יש לך ציפוי מוקצף, מים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה, עוגת גבינה Kahlua עם רוטב Kahlua שוקולד (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), ו פודינג לחם קלואה עם רוטב קלואה שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מערבבים את הבראוני, מים, שמן צמחי וביצים יחד בקערת ערבוב עד חלקה, ושופכים את הבלילה לתבנית האפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס לאמצע הבראוניז מציג פירורים לחים, 25 עד 30 דקות. תניח את הבראוניז בצד, ותתקרר לגמרי. השתמש במקלות אכילה או בקצה כף עץ כדי לנקב חורים בכל רחבי הבראוניז, בערך 1/2 אינץ ' זה מזה; לטפטף את ליקר הקפה על כל הבראוניז.
תן בראוניז לעמוד 5 דקות כדי לספוג את הליקר.
בקערה, לטאטא את תערובת פודינג שוקולד עם חלב קר עד מעובה, על 2 דקות; לאפשר לעמוד 5 דקות יותר להגדיר.
כדי להרכיב קינוח, לחתוך את הבראוניז לקוביות קטנות.
שכבה 1/3 של הבראוניז לתוך החלק התחתון של קערה זוגית, העליון עם שכבה של פודינג, ואז שכבה של ציפוי מוקצף. חזור פעמיים נוספות, מסתיים עם ציפוי מוקצף. להירגע לפחות 4 שעות לפני ההגשה.