עוגת שוקולד אבוקדו
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 228 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לך אבוקדו, חלב מרוכז, פירורי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK.
הוראות
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לשלב אבוקדו, מיץ לימון, וחלב מרוכז.
מערבבים במהירות בינונית-נמוכה עד חלקה וקרם, על 5 דקות.
מערבבים את פירורי השוקולד ביד, עד מופץ באופן שווה.
יוצקים מילוי לתוך קרום שוקולד. מכסים ומקררים במקרר עד למילוי מוגדר, לפחות 2 שעות.