סטייק צלוי צלוי קרוסטיני עם חרדל ירוק עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חומץ יין, אורגנו, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סטייק צלוי עם רוטב סויה-חרדל, סטייק צלוי עם רוטב סויה-חרדל, ו סטייק צלוי עם סלק מוקפץ וסלק חזרת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תביא את הסטייק לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
2
הכן גריל חיצוני או לחמם מראש מחבת גריל stovetop.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
כיריים
גריל
3
מתבלים את שני צידי הסטייק במלח ופלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
סטייק.
מלח
4
טפטוף 1 כף שמן זית על 1 צד של הבשר לשפשף אותו קלות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בשר
לשפשף תיבול יבש
5
מפזרים חצי אורגנו על גבי ומניחים את הסטייק על הגריל, צד עשב למעלה.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
גריל בצד 1 במשך כ 5 דקות או עד המיצים של הבשר מגיעים אל פני השטח של הסטייק. הפעל את הסטייק פעם אחת ולהמשיך לבשל במשך כ 1 עד 2 דקות, או עד שנעשה לטעם שלך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
בשר
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
תן מנוחה לכמה דקות.
8
בינתיים: במחבת סאוט גדולה, חום 2 כפות שמן זית עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיף את השום ו לטגן על 1 דקה, או עד חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שום
10
מוסיפים את הירוקים וזורקים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
11
לאחר כ 3 דקות, הירוקים יהיה מבושל למטה. מתבלים עם קמצוץ גדול של מלח ופיזור של פלפל טחון טרי. תבשל עוד 3 דקות. להתיז ירקות עם 2 כפות חומץ יין אדום ורוטב חם, לטעום, אם באמצעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדום
פלפל שחור טחון
רוטב חריף
ירוק
מלח
12
מעבירים את הירוקים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
1
מברישים את שני הצדדים של פרוסות הלחם בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
לחם
2
מניחים את הפרוסות על מחבת הגריל או הגריל ומבשלים עד פריך, על 1 דקה בכל צד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
3
חותכים את סטייק האגף על פני התבואה בפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
דגנים
4
מניחים פרוסת סטייק על גבי כל קרוסטיני, מעל כל אחד עם הירוקים ולסיים עם טפטוף של שמן זית ורוטב חם, לפי הצורך. ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.