עוגת שוקולד-בורבון פקאן
עוגת שוקולד-בורבון פקאן יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 807 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם בורבון, מלח שולחן, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה, ו עוגת פקאן בורבון שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות. Fit piecrust לתוך צלחת פאי עמוק 9 אינץ ' על פי הוראות החבילה; לקפל קצוות תחת, ו crimp.
מפזרים אגוזי פקאן ושוקולד באופן שווה על תחתית של piecrust.
מערבבים יחד סירופ תירס והבא 3 מרכיבים בסיר גדול, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות.
לטאטא יחד ביצים ואת 4 החומרים הבאים. בהדרגה לטאטא רבע של סירופ תירס חם לתוך תערובת ביצה; להוסיף לתערובת סירופ תירס חם נשאר, לטאטא כל הזמן.
יוצקים מילוי לתוך piecrust מוכן.
אופים ב 325 במשך 55 דקות או עד סט; עוגה מגניב לחלוטין על מתלה חוט (כשעה).