עוגת שוקולד בצנצנת II
צריך קינוח צמחוני? עוגת שוקולד בצנצנת II יכולה להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 80 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 69 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, סוכר, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חומוס & קינואה מייסון Jar סלט, וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, ו עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). לשטוף 8 (פיינט) ישר צדדי, פה רחב שימורים צנצנות במי סבון חמים. לשטוף היטב, יבש ולתת להם לבוא לטמפרטורת החדר. שמן קרביים של צנצנת היטב.
בקערה בינונית, לנפות קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, חמאת שמנת עם חצי חמאה עד רכה.
מוסיפים ביצים ונותר סוכר ומכים פנימה.
להוסיף וניל ורסק תפוחים ולשלב.
מוסיף את תערובת הקמח בשלושה במרווחים, ערבוב גם לאחר כל תוספת.
יוצקים 1 כוס הבלילה לתוך כל צנצנת בזהירות להסיר כל הבלילה מן החישוקים.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 40 דקות.
בעוד עוגות מתבשלות, לעקר מכסים וטבעות על ידי הרתחתם בסיר של מים. שמור אותם במים חמים עד מוכן לשימוש.
כאשר העוגות סיימו אפייה, להסיר צנצנות מהתנור. ודא ג ' ררים נקיים. (אם הם לא, צנצנות לא חותם כראוי). בעוד צנצנות עדיין חם, מניחים מכסים על צנצנות, ואת טבעות בורג בחוזקה. צנצנות יהיה לאטום כפי שהם מגניבים.
מניחים את הצנצנות על הדלפק ולהקשיב להם "פינג" כפי שהם אוטמים. אם אתה מתגעגע "פינג", לחכות עד שהם מגניבים לחלוטין ולחץ על החלק העליון של המכסה. אם זה לא זז בכלל, זה אטום.
צנצנות Unsealed יש לאחסן במקרר ולאכול בתוך 2 שבועות. צנצנות אטומות ניתן להציב במקפיא.