עוגת שוקולד בראוני ויוגורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוני עוגת שוקולד יוגורט. מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותרימו תערובת בראוני פאדג', חלב, פודינג שוקולד מיידי ותערובת מילוי עוגה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 28%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד בראוני ויוגורט, עוגת בראוני שוקולד משולש, ו עוגת דלעת פודינג שוקולד בראוני.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. קו 13x9 אינץ ' מחבת עם לסכל, ולרסס עם ספריי בישול.
הפוך הבלילה בראוני כפי שהורה על תיבה.
אופים לפי ההוראות על הקופסה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, לערבב יוגורט וחצי ציפוי מוקצף (כ 2 1/2 כוסות); להתמזג היטב. בקערה בינונית אחרת, להכות תערובת פודינג וחלב עם להקציף עד עבה וחלק. מערבבים במחצית הנותרים של ציפוי מוקצף.
חותכים בראוניז לריבועים 1 אינץ'.
מניחים חצי הריבועים בתחתית קערת זכוכית 3 ליטר.
מורחים חצי מתערובת היוגורט על בראוניז בקערה. למחוץ גס 9 של thins גרנולה; להפריש 1/3 כוס.
מפזרים פירורי גרנולה הנותרים על שכבת יוגורט בקערה. למעלה עם כל תערובת הפודינג.
מניחים בראוני ריבועי הנותרים על פודינג. למעלה עם תערובת יוגורט שנותר.
מפזרים פירורי גרנולה 1/3 כוס הנותרים מעל.
מקשטים עם 1 נשאר גרנולה דק.
כיסוי; מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר.