קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

עוגת שוקולד גרמנית

עוגת שוקולד גרמנית
עוגת שוקולד גרמנית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך חמאה, פקאן, קמח עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. קו תחתית עם נייר קלף, ואז חמאה קמח את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
3
בקערה קטנה, לטאטא את קמח העוגה עם קינמון, אגוז מוסקט ומלח. בכוס מדידה, מערבבים את החמאה עם תמצית וניל וסודה לשתייה עד בשילוב. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה מרוכך עם הסוכר עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח עוגהקמח עוגה
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים את החלמונים ומכים עד שהם משולבים, ואז להכות את השוקולד המומס, גירוד בצד ובתחתית של הקערה לפי הצורך. לנצח את החומרים יבשים ורטובים 3 קבוצות לסירוגין, גירוד בצד של הקערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
להעביר את הבלילה עוגה לקערה גדולה ולשטוף את קערת הערבוב.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
מוסיפים את חלבוני הביצה לקערת הערבוב ומכים עם המקצף עד פסגות רכות טופס. מקפלים את החלבונים ביצה מוכה לתוך הבלילה שוקולד עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
7
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות ולאפות את העוגות במשך 45 עד 50 דקות, עד קיסם מוכנס במרכזים יוצא עם רק כמה פירורים לחים מצורפים.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
8
תן לעוגות להתקרר מעט על מתלה תיל, ולאחר מכן להפוך את העוגות לקלף את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מתלה תילמתלה תיל
9
תן לעוגות להתקרר לחלוטין.
10
מורחים את הפקאן על צלחת עוגה וטוסט במשך כ -12 דקות, עד שהם ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
11
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ 1 כוס האגוזים, משאיר את כל השאר. בקערה של מערבל עומד מצויד עם המקצף (או באמצעות מערבל חשמלי כף יד), להכות את החמאה מרככת עם הסוכר של ממתקים ואבקת קקאו עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
אבקת קקאואבקת קקאו
חמאהחמאה
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
12
מוסיפים את תמצית הוניל וקפה חם ומכים את הזיגוג עד רכות. מקפלים את 1/2 כוס קוקוס מגורר ואת אגוזי פקאן קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
תמצית ונילתמצית וניל
ציפויציפוי
קפהקפה
פקאניםפקאנים
13
מניחים שכבת עוגה על צלחת וממרחים חצי מהציפוי למעלה. מכסים בשכבת העוגה השנייה וממרחים את הציפוי הנותר למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
14
מקשטים את העוגה עם קוקוס מגורר וכל פקאן קלוי.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
פקאניםפקאנים
15
חותכים את העוגה לחתיכות ומגישים.