קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד גרמנית II

עוגת שוקולד גרמנית II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד גרמנית ii. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 72 גרם של שומן, וסך הכל 990 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם סודה לשתיה, חמאה, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 4-9 אינץ ' מחבתות עגולות. ממיסים את השוקולד הגרמני הקצוץ במים חמים 1/2 כוס, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד גרמני מתוקשוקולד גרמני מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, שמנת יחד 2 כוסות סוכר וקיצור. לנצח 4 חלמונים עד חלקה. לאחר מכן, מערבבים בחמאה ווניל. לנפות יחד את הקמח, מלח וסודה לשתייה; לערבב לתוך תערובת מוקרם. לאחר מכן, מערבבים בשוקולד המומס. בקערה אחרת, מקציפים חלבונים כדי פסגות נוקשות, לקפל לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין ארבעת המחבתות, ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש. עוגה מגניבה במחבתות על מדפים. כאשר קריר, למלא וקרח עם הדובדבן פקאן קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
כדי להפוך את הדובדבן: בקערה בינונית, שוט 1 חלמון ביצה, קרם כבד 1/4 כוס סוכר עד חלקה. מבשלים בחלק העליון של דוד כפול, עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר מן החום ומערבבים את הקוקוס, פקאן וחמאה. מגניב לפני הדובדבן העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם