עוגת שוקולד גרמנית II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד גרמנית ii. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 72 גרם של שומן, וסך הכל 990 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם סודה לשתיה, חמאה, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 4-9 אינץ ' מחבתות עגולות. ממיסים את השוקולד הגרמני הקצוץ במים חמים 1/2 כוס, ומניחים בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד 2 כוסות סוכר וקיצור. לנצח 4 חלמונים עד חלקה. לאחר מכן, מערבבים בחמאה ווניל. לנפות יחד את הקמח, מלח וסודה לשתייה; לערבב לתוך תערובת מוקרם. לאחר מכן, מערבבים בשוקולד המומס. בקערה אחרת, מקציפים חלבונים כדי פסגות נוקשות, לקפל לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין ארבעת המחבתות, ומתפשטים באופן שווה.
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש. עוגה מגניבה במחבתות על מדפים. כאשר קריר, למלא וקרח עם הדובדבן פקאן קוקוס.
כדי להפוך את הדובדבן: בקערה בינונית, שוט 1 חלמון ביצה, קרם כבד 1/4 כוס סוכר עד חלקה. מבשלים בחלק העליון של דוד כפול, עד שהתערובת מתעבה.
הסר מן החום ומערבבים את הקוקוס, פקאן וחמאה. מגניב לפני הדובדבן העוגה.