עוגת שוקולד גרמנית כהה
המתכון עוגת שוקולד גרמנית כהה יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך על 1 שעה ו 40 דקות. לקינוח הזה יש 455 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קמח, אבקת קקאו, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 30%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת שוקולד גרמנית כהה עם שקדים קלויים-קוקוס גו, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים את החלק התחתון והדפנות של תבנית אפייה עמוקה בגודל 14 על 17 אינץ ' עם קלף או נייר שעווה.
מנפים סוכר, קמח, 1 כוס בתוספת 2 כפות אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח יחד בקערה גדולה.
מעבירים למיקסר מעמד המצויד בקובץ מצורף להקציף; להקציף חומרים יבשים יחד על נמוך.
מקציפים חלב, שמן צמחי, ביצים ותמצית וניל יחד בקערה בינונית נפרדת.
מוסיפים לתערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה עד להטמעה טובה, כ -5 דקות. מוסיפים בהדרגה מים חמים בזמן שהמיקסר במהירות נמוכה עד לשילוב פשוט.
יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר במרכז העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
בואו עוגה מגניב במחבת במשך כ 1 שעה.