עוגת שוקולד דו שכבתית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד שכבה כפולה. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 274 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת שכבות שוקולד כפולה, עוגת שכבות שוקולד כפולה, ו עוגת שוקולד דו שכבתית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, עם מיקסר במהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר חום עד מעורבב. מוכה בביצים.
להוסיף שוקולד נמס וניל; לנצח עד בשילוב.
בקערה אחרת, מערבבים יחד קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה קטנה, מערבבים חלב ושמנת חמוצה.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חלב לסירוגין לתערובת חמאה, כשליש מכל אחד בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת עד incorporated (הבלילה תהיה עבה מאוד). לגרד את הבלילה באותה מידה לתוך שני חמאה ו מקומטת 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות מפוזר ברמה.
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד ששיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מגניב על מדפים מחבתות במשך 10 דקות, ואז להפוך עוגות על מדפים ולהסיר מחבתות. מגניב לגמרי לפני הציפוי.