עוגת שוקולד דובדבן
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 307 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך ביצה, מילוי עוגת דובדבנים, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, טארט שוקולד דובדבן טארט, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אבקת סוכר, תמצית שקדים, ביצה וגבינת שמנת בקערה בינונית. מערבבים בביסקוויק.
רול או טפיחה בצק למעגל 12 אינץ ' על גיליון עוגיות ungreased. קצה חליל אם תרצה.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב בהיר.
מפזרים שבבי שוקולד על קרום חם.
אופים על 1 דקה או עד שבבי נמסים; להפיץ באופן שווה. מגניב 5 דקות. בעדינות לשחרר ולהעביר צלחת הגשה.
מורחים פאי על פני שוקולד.
חום לבן אפייה שבבי וקיצור על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד חלקה; טפטוף מעל מילוי עוגה.