עוגת שוקולד וגבינה עם קינמון
אם $1.46 למנה נופל בתקציב שלך, טארט שוקולד וגבינה עם קינמון יכול להיות סופר צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך גבינת עיזים, סוכר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: שוקולד חם, קינמון, וטארט קפה, טארט מוס גבינת עיזים שוקולד, ו טארט שוקולד-תות גבינת שמנת.
הוראות
כדי להפוך את המאפה, לשלב את הקמח ו 1 כוס הסוכר בקערה גדולה. הפוך באר במרכז ולשלב את שומן חזיר מומס או חמאה 5 חלמונים ביצה בבאר.
מערבבים את החומרים לבצק עם כף עץ.
מוסיפים מעט מים אם הבצק נוקשה מדי. ללוש את הבצק על משטח עבודה במשך 1 דקה. תניח בצד. בקערה קטנה, לשלב סוכר שנותר, הקינמון, והקקאו. תניח בצד.
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
חמאה על הקרקעית ועל הצדדים של תבנית אפייה עגולה 10 אינץ'.
מגלגלים כל חצי מהבצק למעגל 12 אינץ'. להתאים 1 מעגל של בצק לתוך החלק התחתון של המחבת, לתת לו לבוא הצדדים על 2 אינץ'.
מקציפים את החלבונים בקערה עד שהם מתחילים להתקשות.
מוסיפים את תערובת הסוכר כף בכל פעם, וממשיכים להכות את הלבנים עד שהם נוקשים. מקפלים בתוך אתרוג מסוכר וגבינה.
יוצקים את המילוי לתוך מחבת מרופדת מאפה להחליק את החלק העליון באופן שווה. מכסים את התערובת עם המעגל הנותר של מאפה. לכווץ את הקצוות של הבצק יחד. תעשה חור קטן במרכז הפרווה.
צחצח את החלק העליון עם חלמון הביצה הנותר.
אופים את הטארט על תבנית אפייה על המדף המרכזי של התנור במשך 1 שעה או עד חום זהוב.
הסר את הטארט מהתנור ולתת להתקרר על מדף לפחות 30 דקות. אבק טארט עם סוכר ממתקים רק לפני ההגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;