עוגת שוקולד כהה עם זיגוג יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד כהה עם זיגוג יין אדום. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 445 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד מריר, סוכר, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת קרפ שוקולד כהה, גלידת השוקולד הכהה ביותר, ו עוגת הגבינה עם השוקולד האפלה ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה קלות ומחבת קמח.
חום שוקולד, סוכר, ו1 כוס חמאה בקערה חסינת חום להגדיר מעל asaucepan של מים רותחים (קערה לא צריך לגעת במים), ערבוב, עד chocolateהוא כמעט נמס לחלוטין, כ 3 דקות;להסיר מן החום ולהמשיך tostir עד שוקולד נמס לחלוטין.
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, מוסיפים ביצים לתערובת שוקולד 1 בכל פעם, מכים להתמזג לאחר כל תוספת. תערובת Beatuntil יש עקביות כמו מוס.להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף מלח 1/3 כוס; לערבב עד חלקה. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה; חלק העליון.
אופים עוגה עד העליון הוא מוצק edgesare מעט חשוך, 55-65 דקות (רמזים חזותיים רליון; בודק מוכנס לתוך מרכז העוגה ייצא נקי לפני cakeis באמת לעשות).
העברת מחבת מתלה תיל ולתת עוגה להתקרר לחלוטין פאן beforeturning החוצה.
מחממים שוקולד, חמאה ומלח בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים (קערה לא לגעת במים), ערבוב, untilchocolate וחמאה נמסים, about5 דקות.
בינתיים, להביא יין רק לרתיחה בסיר asmall.
הסר תערובת שוקולד מן heatand להקציף ביין; תן מגניב עד slightlythickened ומרית גומי משאיר תערובת trailin בעת ערבוב, 8-10 דקות.
להגדיר עוגה על מתלה תיל להגדיר מעל גיליון rimmedbaking.
יוצקים זיגוג על העוגה ולקרוא אותו על פני החלק העליון ומעל הקצוות עם מרית אופסט.
בואו עוגת טמפרטורת החדר עד זיגוג מוגדר, 2-3 שעות.
לעשות קדימה: העוגה יכולה להתבצע וזגגה 2 ימים קדימה. לְצַנֵן. להביא לחדר לפני ההגשה.