עוגת שוקולד כפולה
עוגת שוקולד כפולה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך אבקת סוכר, תמצית vanillan, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שוקולד כפולה, עוגת שוקולד כפולה, ו עוגת שוקולד כפולה.
הוראות
מעיל 12 כוס מחבת עם ספריי בישול.
מערבבים קקאו ושוקולד אפייה בקערה קטנה; מוסיפים מים רותחים, מערבבים עד שהשוקולד נמס.
לנצח סוכר מגורען וחמאה עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 5 דקות).
מוסיפים וניל וחלבוני ביצה, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב קמח הבא 3 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
שלב חלב חמאה וגרגרי קפה, ערבוב עד גרגרי מומסים.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר, לסירוגין עם תערובת חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מערבבים בתערובת קקאו. הבלילה כפית למחבת מוכנה.
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת. מגניב על מתלה תיל.
כדי להכין זיגוג, לשלב בר שוקולד נמס וחלב בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה.
טפטוף זיגוג שוקולד על עוגה.
מערבבים אבקת סוכר וחלב בקערה קטנה, מערבבים היטב עם מקצף.