עוגת שוקולד כפולה אהבה
עוגת שוקולד כפולה אהבה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. והוא יספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 670 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, חטיפי שוקולד, שקיות שוקולד, וכפתורי שוקולד ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 27%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת שוקולד אהבה אמיתית, עוגת אהבה מולטון שוקולד, ו עוגת אהבה שוקולד עם דובדבנים ואלכוהול.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
גריז וקו את הבסיס ואת הצדדים של עמוק, עגול 20 ס "מ ו 15 ס" מ שימורים עוגה עם קלף אפייה לוודא את הנייר מגיע כמה cms מעל הצדדים.
תרתיח את הקומקום. שמים חצי חמאה ושוקולד במחבת וממיסים בעדינות, מערבבים.
מערבבים יחד מחצית הקמח, סוכר, קקאו ו bicarb עם קמצוץ של מלח.
להקציף 2 של הביצים ו 200 מ " ל חלב חמאה יחד. לגרד את תערובת שוקולד מומס תערובת ביצה לתוך החומרים יבשים.
הוסף 150 מ " ל מים רותחים ו whizz הכל יחד עם מקצף חשמלי עד ללא גוש. מחלקים בין קופסאות ואופים במשך 40-45 דקות, החלפת עגול לאחר 30 דקות אם הם על מדפים שונים (15 ס " מ אחד צריך להיעשות לאחר 40 דקות). כדי לבדוק שהם מבושלים, לדחוף שיפוד ולבדוק שזה יוצא נקי. לקרר את העוגות בקופסאות שלהם.
חזור על שלבים 1 ו 2 שוב, כך שאתה בסופו של דבר עם 2 x 20cm עוגות 2 x 15cm עוגות.
ממיסים את השוקולד הלבן בקערה על מחבת של מים בקושי רותחים. מקציפים את החמאה ואת הדובדבן בסוכר, ואז מכים בשוקולד הלבן. כאשר העוגות מגניבות, לפצל כל אחד לשניים. השתמש בזיגוג כדי כריך בחזרה יחד אז אתה בסופו של דבר עם 2 x ארבע שכבות עוגות. לשבת עוגת 20cm על צלחת הגשה שלך ולהפיץ קצת יותר הדובדבן על החלק העליון. לשבת על העוגה הקטנה יותר על גבי זה, לחלוטין לכסות עם זיגוג. לקשט עם כפתורי השוקולד.
אם אתה רוצה להוסיף כמה פרחים לבחור משהו אכיל, כמו ורדים. הפוך posy, עוטף את הגבעולים בנייר מטבח לח קצת ואז קצת סרט נצמד, להוסיף סרט ולהוסיף לעוגה ביום החתונה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת שוקולד. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "