עוגת שוקולד ללא קמח II
עוגת שוקולד ללא קמח II היא ללא גלוטן ו ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. אם יש לך שוקולד למחצה, אבקת קקאו, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 55 דקות. . נסו עוגת שוקולד וחמאת בוטנים ללא קמח עם זיגוג שוקולד חם, עוגת שוקולד ללא קמח, ו עוגת שוקולד ללא קמח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז מחבת עוגה עגולה 8 אינץ', ואבק עם אבקת קקאו.
בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים קלות, להמיס שוקולד וחמאה.
הסר מן החום, ומערבבים סוכר, אבקת קקאו, ביצים, וניל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין. פרוסות ניתן לחמם גם עבור 20 עד 30 שניות במיקרוגל לפני ההגשה.