עוגת שוקולד מושלגת
מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 86 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק של בייקר, ג'לי בטעם שוקולד פודינג מיידי, מרשמלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו עוגיות עץ מושלגות, עוגות פיות מושלגות, ו קינוח פירות הרי הרוקי מושלג (מתכונים דומים).
הוראות
מיקרוגל 2 כוסות של מרשמלו ו 2 כפות.חלב בקערה בינונית למיקרוגל על 45 שניות גבוהות; מערבבים בעדינות. (מרשמלו יהיה נמס חלקית.) מקררים 15 דקות כדי להתקרר.
הוסף 1 כוס של ציפוי מוקצף; מערבבים עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מערבבים ב המרשמלו 1/2 כוס הנותרים.
יוצקים 2 כוסות חלב לתוך קערה גדולה.
להוסיף תערובות פודינג יבש. הכה עם חוט להקציף 2 דקות או עד מעורבב היטב. (
התערובת תהיה עבה.) בעדינות מערבבים הנותרים 1-1 / 2 כוסות קצפת ציפוי. כף לקרום.
מורחים תערובת מרשמלו על שכבת פודינג.
טפטוף עם שוקולד נמס. להכניס למקרר 4 שעות או עד סט. חנות שאריות עוגה במקרר.