קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד מנטה ממתקים

עוגת שוקולד מנטה ממתקים
עוגת שוקולד מנטה ממתקים דורשת בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 697 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שמן צמחי, שוקולד מצופה מנטה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: סוכריות מנטה שוקולד, סוכריות מנטה כפולות שוקולד טבל מקלות, ו עוגיות שוקולד ללא גלוטן מנטה ממתקים קראנץ.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
הכן תערובת בראוני על פי הוראות החבילה (ראה הערת העורך) ואופים לפי ההוראות, על 30 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת בראוניתערובת בראוני
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה גדולה, ממיסים את אבקת הקפה במים.
מרכיבים שתצטרך
קפה נמסקפה נמס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את גבינת השמנת ומכים עם מיקסר חשמלי עד חלקה. להתמזג קרם המרשמלו.
מרכיבים שתצטרך
קרם מרשמלוקרם מרשמלו
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
5
ממיסים את סוכריות המנטה על ידי הצבת אותם בקערה בטוחה במיקרוגל.
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
6
חום על גבוה במשך 1 1/2 עד 2 דקות; מערבבים עד חלקה. (או מניחים מנטה בסיר קטן ומערבבים על אש נמוכה עד מומסת).
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מערבבים את סוכריות המנטה לתוך תערובת גבינת שמנת. ככל שהשוקולד מתקרר, הוא ייצור רסיסים בתערובת המילוי. מקציפים את הקרם עד פסגות בינוני נוקשה טופס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
שוקולדשוקולד
קרםקרם
8
מקפלים את הקצפת לתוך תערובת המילוי ומפיצים אותו על קרום מקורר. כיסוי רופף, מקום למקרר וצינה במשך כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קרוםקרום