עוגת שוקולד מנטה ממתקים
עוגת שוקולד מנטה ממתקים דורשת בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 697 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שמן צמחי, שוקולד מצופה מנטה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: סוכריות מנטה שוקולד, סוכריות מנטה כפולות שוקולד טבל מקלות, ו עוגיות שוקולד ללא גלוטן מנטה ממתקים קראנץ.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'.
הכן תערובת בראוני על פי הוראות החבילה (ראה הערת העורך) ואופים לפי ההוראות, על 30 דקות. להפריש להתקרר.
בקערה גדולה, ממיסים את אבקת הקפה במים.
מוסיפים את גבינת השמנת ומכים עם מיקסר חשמלי עד חלקה. להתמזג קרם המרשמלו.
ממיסים את סוכריות המנטה על ידי הצבת אותם בקערה בטוחה במיקרוגל.
חום על גבוה במשך 1 1/2 עד 2 דקות; מערבבים עד חלקה. (או מניחים מנטה בסיר קטן ומערבבים על אש נמוכה עד מומסת).
מערבבים את סוכריות המנטה לתוך תערובת גבינת שמנת. ככל שהשוקולד מתקרר, הוא ייצור רסיסים בתערובת המילוי. מקציפים את הקרם עד פסגות בינוני נוקשה טופס.
מקפלים את הקצפת לתוך תערובת המילוי ומפיצים אותו על קרום מקורר. כיסוי רופף, מקום למקרר וצינה במשך כמה שעות או לילה.