עוגת שוקולד מריר (קמח מחיטה מלאה לבן)
עוגת שוקולד מריר (קמח מחיטה מלאה לבן) עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 454 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך חלב מרוכז, חמאה, שבבי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגיות מקדמיה שוקולד לבן שערורייתיות (קמח מחיטה מלאה לבן), עוגת לבה כפולה שוקולד (קמח מחיטה מלאה לבן), ו מאפינס בננה שבב שוקולד (קמח מחיטה מלאה לבן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בקערה בינונית, מערבבים את מרכיבי הקרום עד לצורות הבצק הרכות. לחץ בחוזקה ובאופן שווה על החלק התחתון ועל הצד של מחבת טארט 9 אינץ ' ungreased עם תחתית נשלפת.
אופים 10 עד 13 דקות או עד חום זהוב בהיר; מגניב על מתלה קירור. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
ב 2-סיר ליטר, להמיס 2 כפות חמאה על אש נמוכה. מערבבים בחלב מרוכז וצ ' יפס שוקולד. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס. מערבבים וניל ומלח; מערבבים באגוזים.
אופים כ 20 דקות או רק עד קצה מוגדר. מגניב במחבת על מדף קירור, על 1 שעה לשרת חם, או לשרת בטמפרטורת החדר. כדי לשרת, כפית קצפת על מרכז טארט העליון עם תלתלי שוקולד או, מעל כל פרוסה עם קצפת תלתלי שוקולד.