עוגת שוקולד מרשינו דובדבן
עוגת שוקולד מרשינו דובדבן דורשת כ 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 331 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שקדים, אבקת קקאו, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגיות שוקולד ודובדבנים בטעם דובדבן, עוגיות שוקולד צ'יפס דובדבנים, ו מרשינו שרי שוקולד מצופה פופס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 9 מחבתות אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה וקקאו. הפוך באר במרכז ושופכים מים, מיונז וביצים. הכה במהירות נמוכה עד מעורבב. גרד קערה, והכה 2 דקות במהירות בינונית. מערבבים אגוזים קצוצים ודובדבנים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.