עוגת שוקולד מתוקה גרמנית קפואה
עוגת שוקולד מתוקה גרמנית קפואה יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 79 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ציפוי קצפת מגניב, שוקולד גרמני של בייקר, מוכן לשימוש פירורי קרקר גרהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שוקולד עמוקה גרמנית קטיפה קפואה, עוגת שוקולד מתוקה גרמנית, ו עוגת שוקולד מתוקה גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
שוקולד במיקרוגל ו-2 כפות. של חלב בקערה גדולה למיקרוגל על גבוה 1-1/2 ל 2 דקות. או עד שוקולד הוא כמעט נמס, ערבוב אחרי כל דקה. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין.
הוסף גבינת שמנת, סוכר וחלב שנותר; הכה עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מקררים 10 דקות. כדי מגניב.
מוסיפים ציפוי מוקצף; מערבבים בעדינות עד מעורבב היטב. כף לקרום.
להקפיא 4 שעות או עד המשרד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר או במקרר על 15 דקות. או עד העוגה ניתן לחתוך בקלות. שאריות פאי במקפיא.