עוגת שוקולד מתוקה של גרמנית כפולה
המתכון של עוגת שוקולד מתוקה כפולה גרמנית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-4 שעות ו-45 דקות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 65 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, שוקולד גרמני של בייקר, ציפוי קצפת מגניב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קאפקייקס מיני שוקולד גרמני כפול, עוגת שוקולד מתוקה גרמנית, ו עוגת שוקולד מתוקה גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
מיקרוגל 5 עוז. שוקולד ו 1/4 כוס חלב בקערה גדולה למיקרוגל על גבוה 1-1/2 ל 2 דקות. או עד שוקולד הוא כמעט נמס, ערבוב לאחר 1 דקות. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב.
מוסיפים גבינת שמנת, סוכר וחלב שנותר; מכים עם מקצף עד מעורבב. בעדינות מערבבים בשוט מגניב; כפית לתוך הקרום. להקפיא 4 שעות או עד המשרד.
הסר עוגה במקפיא כ -30 דקות. לפני ההגשה.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר או במקום במקרר עד מעט מתרכך. ממיסים את שאריות השוקולד בהתאם לחבילה; טפטוף מעל עוגה.