עוגת שוקולד עם קליפת קלמנטינה מסוכרת
עוגת שוקולד עם קליפת קלמנטינה מסוכרת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, לקישוט: קליפה קלמנטינה מסוכרת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. מתכונים דומים: קליפת תפוז מסוכרת מצופה שוקולד, שוקולד יוגורט סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, ו לחם סודה עם שוקולד מריר וקליפת תפוזים מסוכרת.
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350°f. מחבת טארט שמן קלות.
מערבבים יחד פירורי ביסקוויט, סוכר וחמאה בקערה, ולאחר מכן לחץ על תערובת פירור באופן שווה על החלק התחתון של מחבת טארט.
אופים קרום 10 דקות, ואז מגניב לחלוטין במחבת על מתלה.
קל לנצח חלמונים בקערה קטנה. להביא קרם לרתיחה בסיר 2 ליטר כבד ולהסיר מחום.
מוסיפים כשליש של שמנת חמה לחלמונים בזרם איטי, מקציפים כל הזמן, ואז יוצקים תערובת חלמון לתוך השמנת הנותרת, מקציפים.
לבשל פודינג על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהוא עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף רושמים 77° על מדחום, 1 עד 2 דקות (לא נותנים לרתיחה).
הסר מהחום ולהוסיף שוקולד קצוץ, לטאטא עד חלקה, ואז לטאטא קליפה מסוכר קצוץ.
יוצקים מילוי באופן שווה על קרום טארט צונן, חשוף, עד המשרד, לפחות 2 שעות.
הסר בצד של מחבת ומגישים טארט צונן או בטמפרטורת החדר מגניב.
טארט יכול להיות מקורר עד 1 יום (24 שעות). כיסוי רופף פעם מילוי הוא מוצק.