עוגת שוקולד עשירה מאוד
עוגת שוקולד עשירה מאוד היא ללא גלוטן ו קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך מלח, שוקולד באיכות הטובה ביותר, שקדים טחונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר, עוגת השוקולד הכפולה של מימי (מתערובת עוגה), ו עוגת שוקולד עשירה.
הוראות
מחממים את התנור ל 170c/גז 3/תנור מאוורר 150C. משמנים 23cm / 9in בדיל עוגה האביב בשורה את הבסיס עם נייר greaseproof או אפייה קלף. אבק הצדדים עם קצת קמח.
לשים את השוקולד והחמאה לתוך קערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות.
חום עד מותך, ואז להסיר את הקערה מן המחבת ומערבבים עד חלקה. השאירו במשך כ 5 דקות כדי להתקרר מעט.
מערבבים את החלמונים, שקדים טחונים, וליקר, אם משתמשים.
שים את החלבונים ביצה לתוך קערה גדולה, להוסיף קמצוץ של מלח לטאטא עד פסגות רכות טופס. המשך לטאטא, מפזר את הסוכר קצת בכל פעם, עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים 2 כפות של הלבנים לתוך תערובת השוקולד, ואז לקפל בזהירות בשאר עד שלא נשארים עקבות של לבן.
כפית את התערובת לתוך פח מוכן ואופים במשך 30-35 דקות עד עלה היטב ופשוט המשרד למגע. מגניב בדיל (אל תדאג אם העוגה שוקעת סדקים מעט זה עדיין יהיה בסדר). אתה יכול לעשות את העוגה עד שלב זה עד ארבעה ימים קדימה ולשמור אותו במיכל אטום במקום קריר. זה גם קופא היטב עד חודש אחד.
כדי לשרת, להסיר את העוגה מהפח ולקלף את הנייר בטנה. לנפות אבקת קקאו בנדיבות מעל העליון לחתוך לפרוסות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
עוגת שוקולד בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "