עוגת שוקולד פאדג'
עוגת שוקולד פאדג'עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 87 גרם של שומן, וסך הכל 1456 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, אגוזי מלך, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגות שוקולד פאדג'מלא שוקולד פאדג' עוגיה בר וזיגוג מרשמלו מרנג, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F. ולהגדיר את קליפת העוגה על אפייה sheet.In סיר, להמיס את החמאה על אש בינונית. להפחית את החום נמוך ולהוסיף שוקולד. מערבבים עד שוקולד נמס.
בואו מגניב slightly.In קערת ערבוב, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הביצים חלמון ביצה במשך כ 2 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר ולהמשיך להכות עוד דקה בערך. הכו במלח ובוניל, ואז גרדו את השוקולד המומס. ביד, מוסיפים את הקמח.
מפזרים את אגוזי מלך קלויים על פני החלק התחתון של קרום העוגה שלך, ואז לשפוך מילוי על האגוזים. אם השתמשת 9 אינץ ' צלחת עמוקה קליפת עוגה, יהיה לך קצת יותר מילוי ממה שאתה צריך, אז לשפוך רק מספיק מילוי לתוך קרום העוגה, כך שהוא מגיע כמעט עד השפה העליונה.
אופים במשך 40-45 דקות או עד העוגה מופיעה להגדיר וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים את העוגה עם גלידה וסירופ שוקולד.