קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד פאדג'

עוגת שוקולד פאדג'
עוגת שוקולד פאדג'דורשת כ 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך חמאה, סודה לשתייה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מתכון עוגת שוקולד פאדג'(עוגת שוקולד מגה), עוגת מהמורות (עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל שוקולד פאדג'), ו עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
6 אונקיות שוקולד מריר, מינימום 70 אחוז מוצקי קקאו
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
אבקת קקאואבקת קקאו
2
1 כוס בתוספת 2 כפות חמאה ללא מלח, מרוכך
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
3
1 3/4 כוסות סוכר ממתקים, מנופה
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
4
1 תמצית וניל כף
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה בשורה התחתונה של 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, סוכרים, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה אחרת או כוס מדידה רחב צוואר להקציף יחד את הביצים, שמנת חמוצה ווניל עד מעורבב. באמצעות מערבל חשמלי עומד או כף יד, היכו יחד את החמאה נמסה ושמן תירס עד רק מעורבב (תצטרך עוד קערה גדולה עבור זה הוא באמצעות מערבל היד; מערבל עומד מגיע עם קערה משלו), ואז להכות במים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
שמן תירסשמן תירס
ונילוניל
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
כוס מדידהכוס מדידה
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את המרכיבים היבשים בבת אחת ומערבבים יחד במהירות איטית.
4
מוסיף את תערובת הביצים, ומערבבים שוב עד שהכל מעורבב ולאחר מכן לשפוך לתוך פחיות מוכן. ולמעשה, אתה יכול בקלות לעשות את זה באופן ידני; אני פשוט אוהב את הצעצועים שלי ולמצוא את מערבל הדוכן נוכחות מנחמת בפני עצמה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
אופים את העוגות במשך 45 עד 50 דקות, או עד עוגה-בודק יוצא נקי. לקרר את העוגות במחבתות שלהם על מתלה תיל במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפוך את העוגות על המדף להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
1
ממיסים את השוקולד במיקרוגל-2 עד 3 דקות על בינוני צריך לעשות את זה-או בקערה יושבת על מחבת של מים רותחים, ולתת להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
מחבתמחבת
2
בקערה אחרת לנצח את החמאה עד שהוא רך וקרם (שוב, אני משתמש במערבל לעמוד כאן) ולאחר מכן להוסיף את הסוכר' ממתקים מנופים ולהכות שוב עד שהכל קל ורך. אני יודע ניפוי הוא כאב, העבודה 1 במטבח אני באמת שונא, אבל אתה צריך לעשות את זה או הדובדבן יהיה גושי unsoothingly. לאחר מכן מוסיפים בעדינות את הוניל והשוקולד ומערבבים יחד עד שהכל מבריק וחלק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שוקולדשוקולד
ונילוניל
חמאהחמאה
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
3
סנדוויץ באמצע העוגה עם כרבע של הדובדבן, ולאחר מכן קרח העליון וצדדים, מדי, מתפשט והחלקת עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית