עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי ורוד מנטה קרם גבינה
והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. 147 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, סוכריות מנטה, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגות שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת ורודה, עוגת שכבות קטיפה אדומה עם ציפוי גבינת שמנת מנטה, ו עוגות שוקולד מושלמות עם ציפוי גבינת שמנת מנטה.
הוראות
להכין עוגה לפי ההוראות על תיבת עבור שני סיבובים 9 אינץ'; מגניב לחלוטין.
מקציפים חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עד חלקה ורכה. להפחית את המהירות לנמוך; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד חלקה.
הוסף וניל, תמצית מנטה וצבע מזון, טיפה בכל פעם, מכה עד הצבע הרצוי מתקבל.
לפצל כל עוגה אופקית כדי להפוך 2 שכבות.
מניחים שכבה 1 על צלחת הגשה; מורחים למעלה עם ציפוי מעיל דק. חזור עם השכבות שנותרו. כפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי מעיל דק; להכניס למקרר 10 דקות כדי לאפשר ציפוי להתקרש. כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי. מסדרים מנטה שלמה ואז מפזרים מנטה מרוסק סביב הצד העליון של העוגה.