קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת שוקולד פקאן של פרונטרה גריל עם קצפת קפה

עוגת שוקולד פקאן של פרונטרה גריל עם קצפת קפה
עוגת השוקולד פקאן של פרונטרה גריל עם קצפת קפה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך דבשה, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: שמנת חמוצה - עוגת קפה כתומה עם שוקולד-Pecan Streusel, עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, ו פחזניות עם קצפת קפה.

הוראות

1
בקערה של מעבד מזון, לשלב את הקמח, חמאה, וקיצור. דופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר, מלח, ו 4 כפות מי קרח. באמצעות מזלג, מערבבים בהדרגה את תערובת מי הקרח לתערובת הקמח—הבצק יהיה בגושים מחוספסים ונוקשים למדי. אם יש קמח מאוגד בתחתית הקערה, טפטוף במי קרח יותר, 1/2 כף בכל פעם, ולהשתמש במזלג כדי לשלב אותו בעדינות. אל תעבדי יותר מדי על הבצק, או שהמאפה יהיה קשה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקורנת קלות, לאסוף לתוך כדור, ולשטח לתוך דיסק בערך 1 אינץ ' דק. לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: הבצק יכול להתבצע מראש ומאוחסן, עטוף פלסטיק במקרר, עד 2 ימים או קפוא, עד 1 שבוע; להפשיר במקרר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ 'ולאחר מכן מעבירים לצלחת עוגה עמוקה צלחת 9 אינץ'. לקצץ את הקצה, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ולאחר מכן לקפל את הבליטה מתחת, crimp קצה דקורטיבי. באמצעות מזלג, לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים של קליפת העוגה בכל רחבי ואז להירגע במשך 30 דקות. האם קדימה: פגז העוגה יכול להיות התאספו עד לנקודה זו ומאוחסן, עטוף פלסטיק במקרר, עד 2 ימים, או קפוא, עד 1 שבוע; להפשיר במקרר לפני המשך.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מסדרים מתלה באמצע התנור ומחממים עד 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חמאה קלה סיבוב 15 אינץ ' של רדיד ולהניח אותו, חמאה בצד למטה, בתוך קליפת העוגה הצוננת ואז בעדינות ללחוץ על קו הקליפה בנוחות. ממלאים את קליפת העוגה עם משקולות עוגה או שעועית מיובשת ואופים עד שהמאפה מוגדר וזהב חיוור לאורך הקצה, כ -15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ° F. בזהירות להסיר את המשקולות או שעועית ואת רדיד ואופים את הקליפה עד הזהב חיוור בכל רחבי, 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מברשת את כל משטח הבצק עם חלמון ביצה מוכה קלות, להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1
מסדרים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים עד 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, לשלב את הפקאן, שוקולד, וקמח, ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את החמאה וסוכר חום להכות על מהירות בינונית עד אור ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת ומגרדים את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיף את סירופ התירס, מולסה, ליקר בטעם קפה, וניל ומלח ומכה עד incorporated (אם התערובת נראית מפרידה או אינה משלבת, להחליף את הקובץ המצורף המשוט עבור מצורף whisk ו whisk עד incorporated).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
יוצקים מעל תערובת שוקולד פקאן ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
7
יוצקים את התערובת לתוך קליפת העוגה מקורר ואופים עד סכין מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
להעביר מתלה תיל להתקרר לחלוטין. האם קדימה: העוגה יכולה להיות אפויה, מקורר, ומאוחסן, עטוף בשכבה כפולה של פלסטיק ומקורר, עד 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk או קערת ערבוב גדולה עם מיקסר כף יד, שוט קרם, סוכר וליקר בטעם קפה עד הקרם מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
רגע לפני ההגשה, לחתוך פרוסות לתוך העוגה ואז לחמם את העוגה כולה בתנור 163° עד רק מחומם דרך, כ 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מגישים פרוסות עם גושים של קצפת קפה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסלבאך אוסטר זלטינגר הימלרייך ריזלינג קבנט הלבטרוקן עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 של 2017זה עשיר יותר ופחות מנטה מהרגיל אבל אני אוהב את העושר בבציר זה, אשר יכול להשתמש קצת גראס; אז לצפות יין עם יותר תפוח ופחות מנטה; דברים פריכים. החבילה נקראת Heel ומימין Anrecht, שממנו אחד השלישייה הגדולה של יינות en-bloc מגיע.