עוגת שוקולד צ'יפר
עוגת שוקולד צ'יפר דורשת על 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, תערובת עוגת שוקולד פאדג', ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת צ'יפס שוקולד דובדבן, תערובת עוגת צ'יפר שוקולד, ו עוגיות שוקולד צ'יפר.
הוראות
מחממים תנור לפי הוראות האריזה. מעיל 13 אינץ ' על ידי 9 אינץ תבנית עוגה עם ספריי בישול ולהניח בצד.
באמצעות פחית אגסים, להלום את הפקאן (בחבילה שלה או בשקית) עד שהם דומים לקצוץ בסדר ולהניח את האגוזים בצד.
מערבבים את העוגה, אגסים וסירופ, ביצים, מים ושמן בקערה בינונית. באמצעות מערבל חשמלי, להכות על פי הוראות החבילה. (הערה, האגסים יישברו וייהפכו חלקים תוך כדי מכות.)
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת העוגה.
אופים 30 דקות או עד עץ לבחור מוכנס יוצא נקי.
מיד מפזרים את שבבי השוקולד באופן שווה על העוגה. למעלה עם האגוזים.
מניחים עוגה במחבת עוגה על מתלה קירור במשך 1 שעה או עד מקורר לחלוטין.