עוגת שוקולד שתויה
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, עוגת שוקולד שתויה ושקועה עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. מתאים ל-14 מנות. 184 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שוקולד שקועה עם ברי טיפש, עוגת שוקולד כהה שקועה עם פטל טיפש, ו שוקולד טבוע-עוגות תפוז.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מחממים בעדינות את השזיפים המיובשים ואת מרסלה על אש נמוכה עד חם.
הסר מהחום ולהשאיר בערך 1 שעות או עד שזיפים מיובשים ספגו כמעט את כל הנוזל. Whizz את השזיפים וכל אלכוהול שנותר במעבד מזון עד קצוצה בערך.
חמאה קו הבסיס של בדיל springform 20cm. אבק עם קקאו, להטות את כל עודף ושמורה. ממיסים את החמאה והשוקולד בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים שבקושי רותחים. מערבבים בתערובת השזיפים.
לטאטא את הסוכרים, 2 ביצים 2 חלמונים ביצה עד חיוור, עבה הוכפל נפח. מקפלים את תערובת השוקולד והוניל לתערובת הביצה, ולאחר מכן מנפים את השקדים הקרקע, הקמח והקקאו הנותר. מקפלים עד שהכל משולב.
לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה בעדינות לקפל לתוך התערובת. כפית לתוך פח מוכן ואופים במשך 20-25 דקות או עד קרום קל נוצר. אפשר להתקרר בדיל זה ישקע ונסדק כפי שהוא מתקרר.
הסר מן הפח והאבק עם קקאו לפני ההגשה.