קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות14
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד שתויה

עוגת שוקולד שתויה
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, עוגת שוקולד שתויה ושקועה עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. מתאים ל-14 מנות. 184 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שוקולד שקועה עם ברי טיפש, עוגת שוקולד כהה שקועה עם פטל טיפש, ו שוקולד טבוע-עוגות תפוז.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים בעדינות את השזיפים המיובשים ואת מרסלה על אש נמוכה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
3
הסר מהחום ולהשאיר בערך 1 שעות או עד שזיפים מיובשים ספגו כמעט את כל הנוזל. Whizz את השזיפים וכל אלכוהול שנותר במעבד מזון עד קצוצה בערך.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
חמאה קו הבסיס של בדיל springform 20cm. אבק עם קקאו, להטות את כל עודף ושמורה. ממיסים את החמאה והשוקולד בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים שבקושי רותחים. מערבבים בתערובת השזיפים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לטאטא את הסוכרים, 2 ביצים 2 חלמונים ביצה עד חיוור, עבה הוכפל נפח. מקפלים את תערובת השוקולד והוניל לתערובת הביצה, ולאחר מכן מנפים את השקדים הקרקע, הקמח והקקאו הנותר. מקפלים עד שהכל משולב.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה בעדינות לקפל לתוך התערובת. כפית לתוך פח מוכן ואופים במשך 20-25 דקות או עד קרום קל נוצר. אפשר להתקרר בדיל זה ישקע ונסדק כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הסר מן הפח והאבק עם קקאו לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

עוגת שוקולד בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.