עוגת שוקולד תפוז זוקיני
עוגת שוקולד תפוז זוקיני היא צמחוני ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 86 גרם חלבון 241 גרם של שומן, וסך הכל 5739 קלוריות. המתכון הזה מכסה %79 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, קמח, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית מתכונים דומים: עוגת שוקולד זוקיני עם זיגוג כתום, עוגת קישואים כתומה, ו עוגת קישואים כתומה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן ומחבת קמח.
בקערה בינונית, לנפות קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון. תניח בצד.
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד רכות.
מוסיפים ביצים, 2 כפיות וניל וחלב לתערובת החמאה. מערבבים מרכיבים יבשים ומערבבים עד מעורבב היטב. מקפלים קישואים, גרידת תפוזים ואגוזים.
יוצקים לתוך מחבת עוגה משומנת ומקורנת.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 עד 60 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר, ואז לטפטף עם זיגוג.
כדי להפוך את זיגוג:בקערה קטנה לערבב יחד סוכר, מיץ תפוזים ווניל 1 כפית. הפוך עוגה על צלחת הגשה, ואז לשפוך זיגוג מעל.