קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות79
מגזין

עוגת שוקולד תפוז זוקיני

עוגת שוקולד תפוז זוקיני
עוגת שוקולד תפוז זוקיני היא צמחוני ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 86 גרם חלבון 241 גרם של שומן, וסך הכל 5739 קלוריות. המתכון הזה מכסה %79 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, קמח, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית מתכונים דומים: עוגת שוקולד זוקיני עם זיגוג כתום, עוגת קישואים כתומה, ו עוגת קישואים כתומה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן ומחבת קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
תנורתנור
2
בקערה בינונית, לנפות קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים ביצים, 2 כפיות וניל וחלב לתערובת החמאה. מערבבים מרכיבים יבשים ומערבבים עד מעורבב היטב. מקפלים קישואים, גרידת תפוזים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
קישואיםקישואים
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
חלבחלב
אגוזיםאגוזים
5
יוצקים לתוך מחבת עוגה משומנת ומקורנת.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 עד 60 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר, ואז לטפטף עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
7
כדי להפוך את זיגוג:בקערה קטנה לערבב יחד סוכר, מיץ תפוזים ווניל 1 כפית. הפוך עוגה על צלחת הגשה, ואז לשפוך זיגוג מעל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
ונילוניל
זיגוגזיגוג
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה