עוגת שזיפים הפוכה
עוגת שזיפים הפוכה היא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, חמאה, קורטוב של מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת שזיפים הפוכה, עוגת שזיפים הפוכה, ו עוגת שזיפים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים שזיפים ומבשלים 3 דקות.
להוסיף 1/2 כוס סוכר, הל, וקורטוב של מלח. מבשלים 10 דקות או עד שזיפים רכים, ערבוב לעתים קרובות.
הסר שזיפים מהמחבת באמצעות כף מחוררת. מביאים נוזל בישול לרתיחה. מבשלים 5 דקות או עד הנוזל הוא עבה מאוד (עקביות של ריבה).
בעוד נוזל הבישול מפחית, לארגן שזיפים בתחתית מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
יוצקים נוזל בישול מופחת על שזיפים.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ו 1/4 כפית מלח, ערבוב היטב עם מקצף. לנצח 1/4 כוס חמאה הנותרים 3/4 כוס סוכר עם מיקסר במהירות בינונית עד פלאפי.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. הכה באמרטו.
יוצקים הבלילה מעל שזיפים, הפצת הבלילה באופן שווה.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו מגניב 10 דקות. תריץ סכין מסביב לקצה החיצוני.
מניחים צלחת במהופך על גבי עוגה. הפוך עוגה על צלחת; מגניב.