עוגת שזיפים עם אגוזי לוז פריך ודבש מסקרפונה
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 658 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, הל טחון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שזיפים צלויים בדבש עם קרם מסקרפונה ופריך, עוגת שוקולד עשירה עם מלוח Dulce de Leche & אגוזי לוז שביר, ו עוגת אגוזי לוז קראנץ עם מסקרפונה ושוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325; חמאה מחבת ברזל יצוק 10 אינץ'. בקערה, לזרוק את השזיפים עם 2 כפות של סוכר ומיץ לימון.
במעבד מזון, דופק את הקמח עם אבקת אפייה, מלח, קינמון, הל ואת הנותרים 1/2 כוס סוכר.
מוסיפים את החמאה ומעבדים עד קצוצים דק.
מוסיפים את הביצים ואת הוניל ואת התהליך עד incorporated. עם המעבד על, בהדרגה להוסיף את החלב בזרם דק ולעבד עד הבלילה חלקה.
מוסיפים את הבלילה לשזיפים, מקפלים אותם בעדינות.
להעביר את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את פני השטח.
אופים את העוגה במשך כ 1 שעה, עד העליון הוא זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
בקערה בינונית, לנצח את השמנת הכבדה עם הדבש במהירות בינונית גבוהה עד מוקצף ברכות. מקציפים את המסקרפונה במהירות בינונית-נמוכה.
במעבד מזון, דופק את אגוזי לוז שביר עד קצוץ גס.
חותכים את העוגה לפלחי ולהעביר לצלחות. כפית מנה של mascarpone דבש על גבי, מפזרים את אגוז קצוץ פריך לשרת.