קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שזיפים עם אגוזי לוז פריך ודבש מסקרפונה

עוגת שזיפים עם אגוזי לוז פריך ודבש מסקרפונה
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 658 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, הל טחון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שזיפים צלויים בדבש עם קרם מסקרפונה ופריך, עוגת שוקולד עשירה עם מלוח Dulce de Leche & אגוזי לוז שביר, ו עוגת אגוזי לוז קראנץ עם מסקרפונה ושוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325; חמאה מחבת ברזל יצוק 10 אינץ'. בקערה, לזרוק את השזיפים עם 2 כפות של סוכר ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
במעבד מזון, דופק את הקמח עם אבקת אפייה, מלח, קינמון, הל ואת הנותרים 1/2 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
נייר אורזנייר אורז
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את החמאה ומעבדים עד קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4
מוסיפים את הביצים ואת הוניל ואת התהליך עד incorporated. עם המעבד על, בהדרגה להוסיף את החלב בזרם דק ולעבד עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5
מוסיפים את הבלילה לשזיפים, מקפלים אותם בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
6
להעביר את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את פני השטח.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים את העוגה במשך כ 1 שעה, עד העליון הוא זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
בואו להתקרר במחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בקערה בינונית, לנצח את השמנת הכבדה עם הדבש במהירות בינונית גבוהה עד מוקצף ברכות. מקציפים את המסקרפונה במהירות בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
10
במעבד מזון, דופק את אגוזי לוז שביר עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
11
חותכים את העוגה לפלחי ולהעביר לצלחות. כפית מנה של mascarpone דבש על גבי, מפזרים את אגוז קצוץ פריך לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים