עוגת שחמט עם צימוקים רום
עוגת שחמט צימוקים רום יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אונקיות קמח, ביצים, מי קרח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אנגוס בארן עוגת שוקולד שחמט, גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, ו עוגת שחמט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, שקדים טחונים, סוכר ומלח בקערה גדולה. באמצעות שני סכינים, לחתוך חמאה לתערובת קמח. לחלופין, לזרוק חמאה עם תערובת קמח, במהירות לשפשף אותו באמצעות אגודל, אינדקס, ואמה (תנועה צריכה להיות דומה לנקישת האצבעות).
הפוך את התערובת על משטח עבודה נקי ויבש ולסדר תלולית, ואז לעשות באר במרכז.
מוסיף את הביצה, ו, בעזרת מגרד ספסל, לעבוד את הביצה לתוך תערובת הקמח.
מוסיפים מי קרח, 2 כפיות בכל פעם, אם יש צורך לשלב את הבצק. ללוש 2 עד 3 פעמים, ואז לאסוף לתוך כדור, לעטוף פלסטיק, צמרמורת במשך 20 דקות.
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
לאחר הצטננות, לחץ על הבצק לתוך צלחת עוגה עגולה 9 אינץ ' ולעגון עם מזלג. להקפיא בצק במשך 15 דקות. עוגת קו עם נייר קלף, המאפשר כמה עודף לתלות על הקצוות. מילוי פגז עם משקולות עוגה או שעועית יבשה ואופים 10 דקות. בזהירות להסיר משקולות קלף ואופים במשך 5 דקות נוספות, עד הבצק נראה יבש אבל לא זהב.
מעבירים פאי למתלה קירור ומפחיתים את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מערבבים צימוקים ורום 1/2 כוס בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד צימוקים הם שמנמנים ורוב הרום נספג.
בקערה גדולה, לשלב סוכר מגורען, סוכר חום, 1 1/2 כפות קמח תירס, מלח, וסודה לשתייה.
מוסיפים חמאה ומכים במהירות בינונית-גבוהה עד לאור וחיוור בצבע, מגרדים למטה וצדדים של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
לטאטא את הביצים, חלב חמאה, הנותרים 1/4 כוס רום, וניל, וחומץ. מערבבים בצימוקים ושופכים תערובת לתוך קליפת עוגה מוכנה.
מפזרים למעלה עם הנותרים 1/2 כף (1 1/2 כפיות) קמח תירס.
אופים עד העוגה מוגדר חום זהוב, 45 עד 60 דקות.
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין.