עוגת שיבולת שועל שוקולד
צריך קינוח צמחוני? עוגת שיבולת שועל שוקולד יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שיבולת שועל התגלגל, תמצית vanillan, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שיבולת שועל שוקולד, עוגת שיבולת שועל שוקולד, ו שיבולת שועל עוגת שוקולד צ'יפס.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 8x8 מחבת אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את שיבולת השועל והחמאה.
מערבבים במים רותחים. להפריש להתקרר.
היכו יחד את הסוכר החום, הביצים והוניל; מוסיפים לתערובת שיבולת שועל מקוררת ומערבבים היטב.
לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח וקקאו.
מוסיפים למרכיבים רטובים ומערבבים היטב.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 דקות.
הסר מהתנור, לאפשר להתקרר, ולהסיר מחבת.