עוגת שיפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שיפון. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם תמצית לימון, קמח עוגה, קרם טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 20%. מתכונים דומים: עוגת שיפון שוקו חם {אופה פרוסת העוגה}, עוגת שיפון, ו עוגת שיפון.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). לשטוף 10 אינץ ' אנג ' ל מזון צינור מחבת במי סבון חמים כדי להבטיח את זה לגמרי גריז חינם.
למדוד קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח לתוך נפה. לנפות לקערה. הפוך באר; להוסיף שמן, חלמונים ביצה, מים, וניל, לימון טעם לבאר בסדר שניתן. תניח בצד. אל תכה.
בקערת ערבוב גדולה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עד נוקשה מאוד. תניח בצד.
באמצעות אותם מקצבים, להכות את הבלילה חלמון ביצה עד חלקה ואור.
יוצקים בהדרגה על חלבונים ביצה, מתקפל עם מרית גומי. אל תערבבי.
יוצקים את הבלילה למחבת צינור מזון מלאך.
אופים במשך 55 דקות. להגדיל את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים 10 עד 15 דקות עד הסוף. הפוך מחבת עד מגניב.