עוגת שיפון ליים ללא אפייה
אם יש לכם ג'לטין, צבע מזון, ציפוי מוקצף מגניבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 22% וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת שיפון ליים ללא אפייה, עוגת שיפון ליים, ו קינוח שיפון ליים.
הוראות
ב 1-סיר ליטר, מיץ לימון מקום; מפזרים ג ' לטין.
בואו לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
חום מעל חום בינוני על 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ג ' לטין הוא מומס.
הסר מהחום; להתקרר מעט. מערבבים קליפת לימון.
בקערה בינונית, מערבבים חלב מרוכז וצבעי מזון. מערבבים בתערובת מיץ ליים. באמצעות מרית גומי, לקפל את כל אבל 1/4 כוס של ציפוי מוקצף.
מורחים בקרום פאי, מחליקים למעלה. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 2 שעות או עד המשרד.
לפני ההגשה, מקשטים עוגה עם הנותרים 1/4 כוס מוקצף ציפוי פרוסות סיד.