אם יש לכם ג'לטין, צבע מזון, ציפוי מוקצף מגניבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 22% וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת שיפון ליים ללא אפייה, עוגת שיפון ליים, ו קינוח שיפון ליים.
הוראות
1
ב 1-סיר ליטר, מיץ לימון מקום; מפזרים ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
3
חום מעל חום בינוני על 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ג ' לטין הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
4
הסר מהחום; להתקרר מעט. מערבבים קליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפת ליים
5
בקערה בינונית, מערבבים חלב מרוכז וצבעי מזון. מערבבים בתערובת מיץ ליים. באמצעות מרית גומי, לקפל את כל אבל 1/4 כוס של ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
1 תות, קלוף
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לסובב חבלי ליקריץ
6
מורחים בקרום פאי, מחליקים למעלה. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 2 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
4 פרוסות סלמי דקות
7
לפני ההגשה, מקשטים עוגה עם הנותרים 1/4 כוס מוקצף ציפוי פרוסות סיד.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.