קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שיפון לימון לח

עוגת שיפון לימון לח
ניתן להכין את המתכון לעוגת שיפון לימון לח תוך כשעה . מתאים ל-16 ומחירו 41 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 226 קלוריות . רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לך מיץ לימון, סוכר, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 13% . הציון הזה גרוע למדי. עוגת שיפון שיש לחה , עוגת שיפון לימון מאיר ושמן זית עם קרד לימון , ועוגת שיפון לימון דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים. מנפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח; טורפים בהדרגה לתערובת הלימון עד לקבלת מרקם חלק. בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 7)חלבוני ביצה (בערך 7)
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים קרם טרטר; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות לתוך תערובת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
קליפות מלימוןקליפות מלימון
3
יוצקים לתוך 10 אינץ' לא משומן. מחבת צינור עם תחתית נשלפת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים בחום של 325 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שהעוגה חוזרת כשנוגעים בה קלות. הפוך מיד מחבת; להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוציאים את העוגה לצלחת הגשה.
6
שלבו את מרכיבי הזיגוג; לטפטף על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "