קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שיפון סחרור דובדבנים

עוגת שיפון סחרור דובדבנים
עוגת שיפון דובדבנים יכולה להיות בדיוק המתכון ללא חלב שחיפשתם. מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 287 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-5 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. אם יש לך קרם טרטר, סירופ תירס, חלבוני ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת קפה סחרור דובדבנים, עוגת קפה סחרור דובדבנים ועוגת וניל דובדבנים עם ציפוי סחרור אדום, לבן וכחול.

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בינתיים מערבבים בקערה נוספת את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות קשות דובדבן מרוסקות, לא חובהסוכריות קשות דובדבן מרוסקות, לא חובה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף את החלמונים, המים, השמן והתמצית; להוסיף לחומרים היבשים. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים קרם טרטר לחלבונים; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4
מוציאים שליש מהבלילה לקערה קטנה; גוון ורוד עם צבע מאכל אדום. לסירוגין כף בלילה רגילה ורודה לתוך 10 אינץ' לא משומנת. מחבת צינור.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי לסחרור.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
אופים על רשת התנור הנמוכה ביותר ב-325 מעלות למשך 60-70 דקות או עד שהעוגה קופצת בחזרה כאשר נוגעים בה קלות. הפוך מיד מחבת; מצננים לחלוטין, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להקפאה, בסיר קטן כבד, מערבבים את הסוכר, החלבונים, סירופ התירס, המים ושמנת הטרטר על אש נמוכה. במיקסר ידני מקציפים במהירות נמוכה במשך דקה. ממשיכים להקציף על אש נמוכה עד שהציפוי מגיע ל-160 מעלות, בערך 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
יוצקים לקערה של מערבל סטנד כבד; להוסיף תמציות. מקציפים על גבוה עד שהציפוי יוצר פסגות נוקשות, כ-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
הפעילו סכין מסביב לצינור הצד והמרכזי של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוציאים את העוגה לצלחת הגשה. פרוסט החלק העליון והצדדים של העוגה.
11
הוסף טיפות של צבע מאכל לציפוי בבסיס העוגה; בעזרת מרית, מערבבים את הצבע לכיוון החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
מפזרים סוכריות אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-279 דולר לבקבוק.
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
זר הפתיחה מורכב וזוהר, ערבוב של פרחים לבנים, פרי הדר ופירות אבן. האפקט הכולל מוגבר על ידי הרעננות של זרעי אניס ונענע כתושה. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים פיקנטיים, עציים וצלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מוחלט בין האף לחיך. האופי הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון, האתלטי שלו בא לידי ביטוי גם בחום. הפרי מודגש וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת היטב. העמידות שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה ביותר. היין נהנה דואליות: חמימות ורעננות, זיווג בשר ויוד, מבושל ונא. תבלינים מעצימים ומדגישים את התסיסה של 2008 ומצפיפות את היין. דום פריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, מרקמים ועניינים.