עוגת שיש גרמנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל עוגת שיש גרמנית. והוא מספק כ 10 מנות . יש קינוח זה 484 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תמצית שקדים, ביצים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שיש גרמנית, עוגות שיש עם ציפוי גבינת שמנת שיש, ו עוגת שיש.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ ' אחד.
בקערה גדולה, שמנת החמאה עם הסוכר. הכה את הביצים, ואז את החלב ואת תמצית שקדים.
בקערה אחרת, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. מקציפים את תערובת הקמח לתוך התערובת מוקרם. הופכים חצי מהבלילה לקערה נוספת ומערבבים בקקאו וברום.
שכבה את החובטים בהירים וכהים על ידי כפות גדולות ולאחר מכן לסובב מעט עם סכין.
אופים את העוגה ב 350 מעלות f (175 מעלות C) במשך כ 70 דקות, או עד שהוא בדיקות נעשה עם קיסם.
העברה למתלה כדי מגניב. בערך 14 עד 16 מנות.