עוגת שיש שוקולד-דלעת
עוגת שיש שוקולד דלעת היא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ציפורן טחון, קינמון טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת שיש דלעת שוקולד, עוגת קציץ דלעת שיש שוקולד # ChocolateParty, ו עוגת שיש שוקולד דלעת עם זיגוג גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, עם מיקסר במהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל. לגרד חצי מהתערובת לקערה אחרת.
כדי להפוך את הבלילה דלעת: לנצח דלעת למחצית תערובת החמאה עד מעורבב היטב. בקערה אחרת, מערבבים יחד 1 3/4 כוסות קמח, 1 כפית אבקת אפייה, 1/2 כפית מלח, קינמון, אגוז מוסקט וציפורן.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת דלעת ומכים במהירות נמוכה או לקפל עם מרית גמישה רק עד מעורבב.
כדי להפוך את הבלילה שוקולד: בקערה אחרת, לערבב הנותרים 1 כוס קמח, 1 כפית אבקת אפייה, 1/2 כפית מלח, ואת הקקאו.
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החמאה לחצי השני של תערובת החמאה (החל וכלה בתערובת קמח), מכים אחרי כל תוספת רק עד למיזוג.
כפית חצי הבלילה דלעת לתוך מחבת חמאה ו floured 12-כוס עוגת שמרים. זרוק חצי הבלילה שוקולד על ידי כפיות על (אבל לא לגמרי מכסה) את הבלילה דלעת. חזור על כף הנותרים דלעת וחובטי שוקולד למחבת. בעדינות להפעיל את הלהב של סכין חמאה סביב מרכז המחבת כמה פעמים, ולאחר מכן לצייר את הסכין לרוחב של המחבת ב 10 עד 12 מקומות כדי לסובב חובטים.
אופים ב 350 רגיל או 325 תנור הסעה עד שיפוד עץ מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, 55 עד 60 דקות.
בואו עוגה להתקרר 10 דקות במחבת, ולאחר מכן להתהפך על מתלה, להרים את מחבת, ועוגה מגניב לחלוטין.
יוצקים זיגוג שוקולד חם על החלק העליון של העוגה, נותן לו לטפטף במורד הצדדים.
מפזרים זיגוג עם בוטנים אם תרצה.
בואו לעמוד עד זיגוג מוגדר, על 2 שעות, או להירגע על 30 דקות.
זיגוג שוקולד: בקערה חסינת חום או בחלק העליון של דוד כפול, לשלב 4 אונקיות קצוצות שוקולד semisweet, 1/2 כוס שמנת, 1 כף חמאה, וסירופ תירס 1 כפית. להביא אינץ ' או שניים של מים לרתיחה במחבת כי הקערה יכולה לקנן או בתחתית של דוד כפול, ואז להסיר מן החום.
מניחים תערובת שוקולד על מים ולתת לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד נמס וחלק, על 10 דקות.