עוגת שכבה כתומה שוקולד
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד-כתום, עוגת שכבה כתומה שוקולד, ו עוגת שכבות דלעת קטיפה תפוזים עם ציפוי שוקולד מיוחד.
הוראות
מחממים את התנור ל 175 צלזיוס (350 מעלות פרנהייט) וחמאה 1 8 אינץ '/20 ס " מ עוגה עגולה בדיל וקו עם נייר אפייה. לנפות את הקמח, קקאו, סודה לשתייה, אבקת אפייה, ומלח לקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה ולהוסיף את הסוכר ומערבבים במהירות נמוכה עד בשילוב. בקערה אחרת, לטאטא יחד את החמאה, שמן, ביצים, גרידת תפוזים וניל. עם המיקסר על מהירות נמוכה, לאט להוסיף את החומרים הרטובים לייבש. עם מיקסר עדיין נמוך, להוסיף את מיץ תפוזים ומערבבים עד רק בשילוב.
יוצקים את הבלילה עוגה לתוך שני 20 ס " מ הכין פחיות עוגה ואופים במשך 35 עד 40 דקות או עד בודק עוגה יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 30 דקות, ואז להפוך על מתלה עוגה מגניב לחלוטין.