עוגת שכבות גבוהה
עוגת שכבות גבוהה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. אם יש לך תמצית vanillan, חלב, קמח עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו עוגת שוקולד בריאה עם ציפוי שוקולד (גובה גבוה ), לחם תירס בגובה רב, ו לחם בננה בגובה רב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). שמן וקמח שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. מנפים את קמח העוגה ואבקת אפייה לקערה ומניחים בצד.
בקערה גדולה, לנצח את החמאה והסוכר עד אור ורך, עד 10 דקות.
מערבבים ביצים אחד בכל פעם, מיזוג מלא כל אחד ב לפני הוספת הבא. מערבבים וניל. מערבבים את הקמח ואבקת האפייה, לסירוגין עם החלב עד הבלילה חלקה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות. הקש על תחתית המחבתות על הדלפק כמה פעמים כדי להסיר בועות אוויר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שסכין מוכנס למרכז העוגות יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. עוגות מגניב במחבתות להגדיר על מתלה תיל.