עוגת שכבות ליל כל הקדושים
עוגת שכבות ליל כל הקדושים עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלמון ביצה, חמאה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת שכבות ליל כל הקדושים, עוגת שכבות ליל כל הקדושים רדופה, ו עוגת שכבות שוקולד ליל כל הקדושים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו תחתית של שני 8 או 9 מחבתות עוגה עגולות אינץ עם נייר קלף.
מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח וסוכר לבן.
מוסיפים 3/4 כוס חלב חמאה ומערבבים עד שכל הקמח מתעמעם. ואז להכות עם מיקסר חשמלי.
מוסיפים חלבונים ביצה, שוקולד נמס, הנותרים חלב חמאה, להכות היטב לשפוך הבלילה לתוך מחבתות מוכן.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות. כאשר העוגה היא כפור קריר בין השכבה ומעל וצדדים עם ציפוי כתום זהוב. סמן את קווי המתאר של חתולים ועטלפים ליל כל הקדושים על ידי לחיצה קלה על נייר לגזור לתוך ציפוי, ולאחר מכן הסרת נייר. ממיסים 1 כיכר שוקולד לא ממותק עם 1 כפית. חמאה. באמצעות מברשת, למלא את קווי המתאר עם תערובת שוקולד.
כדי להפוך את ציפוי כתום זהוב: שמנת יחד חמאה, קליפת תפוז, קליפת לימון, ומלח.
מוסיפים חלמון ביצה ומערבבים היטב.
מוסיפים ממתקים סוכר, לסירוגין עם מיץ תפוזים ומיץ לימון, מכה היטב לאחר כל תוספת. עושה 2 כוסות ציפוי, או מספיק כדי לכסות צמרות וצדדים של שתי שכבות 9 אינץ'.